Turism

Oferte pentru balul absolvenţilor

Restaurantele cabanelor sau hotelurilor de pe Valea Prahovei au pregătit ofertele pentru petrecerea banchetului organizat în mod tradiţional de elevii claselor a XII-a.

Cum aceştia nu mai au decât câteva zile la dispoziţie, au de unde alege şi în multe cazuri există chiar şi reduceri. Astfel, la o cabană cu restaurant rustic, o zi de cazare, cu pensiune completă şi masă festivă, costă în jur de 2 milioane de lei vechi, iar pentru două zile de cazare cu pensiune completă şi masă festivă, preţul ajunge la circa 3,3 milioane de lei. Condiţiile bune au atras, deja, mai multe grupuri. “Majoratele se organizează foarte des aici, la noi, avem foarte mulţi clienţi care vin din toată ţara şi ne solicită”, a spus Liliana Botorogea, recepţioner la o cabană de pe Valea Prahovei.
Şi în cazul hotelurilor oferta este la fel de variată, iar în funcţie de numărul de zile de cazare solicitate există, de asemenea, reduceri. “În funcţie de solicitarea clientului, dacă se doreşte cazare şi masă, pentru cazare se plăteşte 65 de lei locul, cu mic dejun inclus, iar pentru o cină festivă se achită în jur de 70 de lei. Pentru cei care stau mai multe zile se fac reduceri, în funcţie de numărul de zile, de 10-15%”, a declarat Simona Spătaru, directorul de marketing al unui hotel.

Oferte tentante
Deşi există o serie de oferte avantajoase şi pe litoralul românesc sau cel din Bulgaria, hotelierii de pe Valea Prahovei nu-şi fac griji: pentru acest an au pregătit o serie de surprize culinare, camerele de cazare arată impecabil, iar la solicitarea grupurilor se pot asigura DJ sau formaţii de muzică uşoară sau populară şi chiar ghizi pentru excursiile uşoare de pe munte. Aşadar, distracţie plăcută şi… baftă la bacalaureat! A. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co