Actualitate

Dubla premiera la Ploiesti: primul Calif, dar si primul restaurant de sushi din oras

Zona food court din Ploiești Shopping City a intrat în primul proces de modernizare și extindere a ofertei gastronomice. Spațiul de peste 2.000 de metri pătrați va deveni și mai ofertant, odată cu deschiderea a cinci noi branduri, printre care  primul restaurant de sushi din Ploiești, precum și primul Calif din oraș. Astfel, numărul total de chiriași din food court va ajunge la 15, aceștia urmând să ofere o linie complexă de meniuri, pentru toate gusturile.

Investiția de peste 1 milion de euro vine ca un pas firesc în evoluția centrului comercial, din dorința de a-l adapta la nevoile curente ale consumatorilor și la noile tendințe din retail. Vizitatorii nu mai caută doar o experiență simplă de shopping, vor să o completeze cu ore de distracție în familie sau cu prietenii, precum și cu noi gusturi și arome în materie culinară. Dezvoltarea trendului de „going out” a fost unul dintre pilonii care au stat la baza deciziei de adăugare a unor noi branduri în zona de food a centrului comercial.

Printre brandurile care se vor alătura ofertei culinare sunt primul restaurant de sushi din Ploiești, „Sushi Master”, restaurantul cu specific italian „Pizza Bonita”, dar și primul „Calif” din oraș. Pe lângă aceste inaugurări, proiectul de remodelare a food court-ului prevede și modernizarea mobilierului interior, oferindu-le vizitatorilor un spațiu reinventat, de petrecere a timpului liber.

Investiția nu se oprește doar la remodelarea zonei de food court, terasa exterioară va trece și ea printr-un proces de restilizare, cu noi elemente de design.

Un alt element de noutate îl reprezintă amenajarea, în premieră, a zonei de mezanin, aceasta putând fi utilizată de către clienții care doresc să ia masa la unul dintre restaurantele din zona food court-ului.

Lucrările de remodelare urmează să fie finalizate la începutul toamnei.

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co