Turism

Antreprenori noi în turism

Centrul Regional de Resurse în Turism (CRRT) Buşteni vine cu o nouă ofertă pentru cei interesaţi să-şi deschidă o afacere în domeniu.

Este vorba de un curs gratuit de dezvoltare a competenţelor antreprenoriale, care se adresează tuturor persoanelor din Prahova şi din alte şapte judeţe şi municipiul Bucureşti. “Este vorba despre un curs de antreprenoriat în turism, care în forma lui finală este mai complex, în sensul că putem lua în considerare atât cunoştinţele pe care le putem dobândi prin urmarea acestor cursuri, cât şi deschiderea unei societăţi comerciale cu activitate în turism, având tot suportul şi sprijinul personalului de specialitate al CRRT Bucureşti şi CRRT Buşteni, cu finanţare nerambursabilă pentru promovarea şi dezvoltarea acestei afaceri”, a declarat directorul general al CRRT Buşteni, Mihai Totpal.
Ajutor financiar consistent
Cursul este împărţit în două secvenţe de pregătire, care se desfăşoară pe parcursul a 42 de ore de teorie şi practică în cadrul  cărora se vor furniza informaţii teoretice, se vor analiza studii de caz şi se vor dezvolta proiecte. La finalul cursului, viitorii antreprenori vor primi şi sume de bani pe care le pot folosi pentru demararea propriilor afaceri în domeniul turismului. “Sumele care sunt acordate pentru deschiderea acestor afaceri sunt destul de importante şi noi aşteptăm să avem doritori care să se înscrie la aceste cursuri, care să vină la sediul de la Casa de Cultură, unde să putem discuta în detaliu toate aceste elemente. Afacerile care se pot dezvolta prin acest proiect sunt strict legate de domeniul turistic, în special legate de agrement, de servicii de cazare-masă şi alte servicii colaterale turismului”, a explicat Mihai Totpal.
Examenul de absolvire va consta într-un test scris şi în elaborarea unui proiect care va fi prezentat în faţa unei comisii, după terminarea cursului de formare. Cursanţii care vor trece acest examen vor primi un certificat de absolvire recunoscut la nivel naţional de către CNFPA-Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Adi BURCEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co