Turism

Oferte de “Ziua Îndrăgostiţilor”

Dragoste, cadouri şi excursii în doi la munte. A mai rămas puţin până la Ziua Îndrăgostiţilor, iar hotelierii prahoveni şi-au pregătit deja ofertele.

Pentru cei care vor să-şi spună “te iubesc” la altitudine,  preţurile unui sejur de 3 nopţi  într-o unitate hotelieră de 4 stele din Sinaia,  ajung până la 150 de euro, dar hotelierii spun că ofertele sunt pentru orice buget.
Cele mai tentante pachete rămân cele de pe Valea Prahovei, oferite de hotelurile din staţiunile montane. Majoritatea turiştilor aleg să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor mai aproape de casă, dat fiind faptul că 14 februarie nu este o zi liberă. Aşadar, în topul staţiunilor în care turiştii preferă să petreacă o seară romantică, se află Sinaia, Buşteni şi Predeal. În unităţile hoteliere de 4 stele din Sinaia  camerele au fost amenajate special iar meniurile au fost pregătite îndelung pentru o cină romatică. “Ca de fiecare dată, le pregătim potenţialilor noştri clienţi oferte speciale, variante şi pachete de servicii, De exemplu, pentru anul acesta am pregătit un weekend romantic care înseamnă două nopţi de cazare, mic dejun servit la cameră, o cină romantică în seara de sâmbătă şi câteva alte surprize. Pe lângă o sticlă de şampanie şi câteva fructe la sosire, mai pregătim şi alte câteva mici detalii”, a explicat Ciprian Stanciu, directorul unui hotel de pe Valea Prahovei.

Gratuităţi
Preţul pentru un sejur de două nopţi, într-o cameră dublă, cu cină festivă şi mic dejun inclus este de 460 de lei. În functie de preferinţe, turiştii vor putea alege şi pachetul de trei nopţi de cazare, pentru care vor scoate din buzunare 620 de lei. Pentru astfel de pachete se adaugă o serie de servicii gratuite. “Oferta noastră de anul acesta este mult mai bună decât cea de anul trecut. Preţurile au rămas la fel ca anul trecut, dar ofertele de anul acesta sunt mult mai variate. Avem cina romantică pentru două persoane, care intră în acest pachet de Sfântul Valentin, plus 10% reducere la restaurant, acces gratuit la sala de fitness, la sala de tenis, acces gratuit la saună şi parcare gratuită”, a declarat recepţionera Georgiana  Tatu.
Turiştii vor fi răsplătiţi cu fel de fel de bunătaţi, de la file de păstrăv cu sos olandez cu legume şi orez, la platouri cu brânzeturi, struguri şi nuci, dar şi un desert-surpriză, din partea organizatorilor. După cina romantică, Cupidon le va pregăti amorezilor inca o surpriză: camerele au fost special amenajate pentru eveniment iar tinerii vor putea degusta o şampanie în timp ce-şi vor face declaraţii de dragoste. Adrian BURCEA

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co