Actualitate

Obligate să se prostitueze

Trei copile au fost obligate, de către doi bărbaţi, să le facă bani vânzându-şi corpul. Oamenii legii au deschis un dosar penal în această cauză.

Fetiţele respective au fost racolate din Boldeşti-Scăieni, din familii dezorganizate. Într-o singură zi, acesta aveau chiar şi zece clienţi cu care să întreţină relaţii sexuale. Dacă refuzau, erau bătute crunt. “Au recrutat şi exploatat sexual, prin folosirea de violenţe şi ameninţări, trei victime minore, de sex femeiesc, în vârstă de 12, 14, respectiv 15 ani. În cauză sunt cercetate alte şapte persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de întreţinere de raport sexual cu o minoră”, a declarat procurorul şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti, Ionuţ Botnaru.

Clienţi în grup
Clienţii profitau de fete chiar şi în casa unuia dintre cei doi bărbaţi suspectaţi de proxenetism, în timp ce celălalt le aducea unde era nevoie. „Unul dintre inculpaţi le transporta cu un moped, acolo unde primea comanda, unde erau clienţii. De obicei, se grupau câte patru clienţi sau cinci-şase… La un moment dat, a fost solicitată una dintre fete să meargă la o baracă de muncitori, iar unul dintre inculpaţi, respectiv cel care coordona şi activitatea lor, a spus că dacă nu sunt zece clienţi nu face transportul, că îl costă mai mult taxiul”, a declarat comisarul şef Sandu Frangulea, din cadrul IPJ Prahova.
Proxeneţii au reuşit să strângă de pe urma fetelor 100 de milioane de lei. Aceştia riscă acum ani grei de închisoare pentru faptele lor. M. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co