Cultura

O piesă, cadou pentru femei

Teatrul Proiect Câmpina ţine cont de Ziua Femeii. La ultima piesă a Teatrului Naţional Bucureşti jucată pe scena de la Câmpina, „Taxi Blues”, doamnele au fost întâmpinate cu un mărţişor special.
Este vorba despre o invitaţie pentru spectacolul „Camerista”, la care localnicele sunt aşteptate pe 9 martie. Piesa o are în prim-plan pe Florina Cercel. „Ne-am gândit ca, în această seară, să oferim un mărţişor, care este semnat de domnul Albulescu, şi pe spate, o invitaţie pentru spectacolul din 9 martie, pe care îl oferim cadou doamnelor din oraşul Câmpina”, a declarat preşedintele Asociaţiei Teatru Proiect Câmpina, Adrian Dochia.
„Camerista” este o poveste despre plăcerea şi durerea unei iubiri interzise, dintre o cameristă şi un nobil. Vineri, de la ora 19.00, sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură „Geo Bogza” este deschisă pentru dumneavoastră. Doamnele îşi pot rezerva locurile primite cadou, cu ajutorul unor sponsori. Domnii… vor cumpăra bilet.
„Dacă doamnele au intrarea gratuită, pe baza invitaţiei, domnii vor plăti un bilet de 30 de lei”, a declarat Adrian Dochia.
Teatrul Proiect îşi continuă şirul de spectacole cu „Sânziana şi Pepelea”, piesă care se va juca pe 12 martie. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co