Sport

O nouă echipă!

GuranA dispărut de pe firmament echipa Poiana Câmpina, cunoscută, în ultima perioadă, drept FCM Câmpina. 86 de ani de tradiţie. Tradiţie pe care câţiva oameni de afaceri din Câmpina doresc să o reînvie. O echipă 100% pentru iubitorii de fotbal câmpineni. Aşa că s-au întâlnit şi au stat de vorbă. Va exista CSM Câmpina? Unii oameni de afaceri cred că da! Unii sunt puţin sceptici, dar sunt de acord să ajute în promovarea acestui proiect. Deşi, este doar o încercare! Cu toate acestea, Virgil Guran consideră că şansele de reuşită sunt mari.
„Fără multe investiţii, toată lumea când se porneşte ceva se întreabă câte miliarde vin. Or să vină puţini bani, dar vin de la mulţi oameni şi vin mai mult din suflet, iar sportul, de unde vrem să pornim, de la nivel de copii, trebuie făcut din suflet şi trebuie făcut cu investiţii minime, dar investiţii necesare… În viitor, eu sunt convins că v-a veni alături de noi şi Primăria. O să purtăm discuţiile necesare şi cu factorii de decizie din oraş. Toată lumea este bine primită, începând de la consilier local, primar, viceprimar, deputat, senator, orice, indiferent din ce parte…”, a spus Virgil Guran
Este aşteptat şi sprijinul administraţiei locale. Oamenii de afaceri vor pune bani. Vor să-i sprijine pe copiii care doresc să facă sport. Şi, cine ştie, să ajungă, la un moment dat, chiar şi în echipa naţională. Dar, pentru asta, este nevoie să se şi facă ceva. Ideea deja există. Şi nu doar fotbal! Ci şi alte sporturi. Poate că „se va lega ceva”!
Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co