Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Noua cladire a Palatului de Justitie din Ploiesti nu va fi gata prea curand

Finalizarea lucrărilor la noua clădire a Palatului de Justiţie din Ploieşti nu vor fi gata nici până la ultimul termen anunţat, respectiv 2018.

Conform unei situaţii prezentate recent de Ministerul Justiţiei, la data de 24 aprilie 2018 stadiul lucrărilor la imobilul de pe str. Gh. Doja, demarate acum mai bine de 20 de ani, era de 89%. Noul termen de finalizare a fost anunţat acum pentru anul 2019.

Construcția Palatului de Justiție a început în anul 1996 şi s-a dorit ca obiectivul să fie gata până în anul 2000. În incinta imobilului de pe strada Gh. Doja vor funcționa Tribunalul Prahova (în prezent găzduit, cu chirie, într-un spațiu închiriat aparținând S.C. Hale și Piețe Ploiești, de pe str. Văleni, împreună cu Judecătoria Ploiești), și Curtea de Apel Ploiești, care își desfășoară activitatea într-o aripă a Palatului Culturii.

În schimb, lucrurile stau cu mult mai bine la clădirea Tribunalului Prahova, din centrul oraşului, unde lucrările sunt finalizate în proporție de 98%, urmând a se încheia în următoarea perioadă, înainte de sfârșitul anului. Imobilul va găzdui, după încheierea reabilitării, Judecătoria Ploiești, care funcționează, în prezent, în clădirea de pe str. Văleni.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co