Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Noi i-am votat! – Ghici ce vor ei să facă mai întâi!

După săptămâna trecută, care a fost una a învestirilor în funcţie a noilor primari şi a validării consiliilor locale, autorităţile administrative se pot apuca de lucru. Iată ce şi-au propus să facă mai întâi, după preluarea prerogativelor, câţiva dintre primarii localităţilor de pe Valea Prahovei.

Constantin Samson, primarul staţiunii Azuga:
“Prima măsură, foarte urgent…, economat pentru oameni, casa de ajutor reciproc pe care am promis-o şi, tot din categoria primelor măsuri, investiţii cât mai multe în Azuga.
Voi încerca să aduc Azuga pe primul loc în topul staţiunilor de iarnă”.

Emanoil Savin, primarul
staţiunii Buşteni:
„În ceea ce priveşte următoarele măsuri, avem programul de modernizare a centrului oraşului Buşteni – la 1 noiembrie trebuie să fie gata, staţiunea Buşteni să fie o staţiune renăscută-, avem reabilitarea blocurilor, Podul Zamorei s-a licitat deja…, apă canalizare şi asfalt…
Astea sunt doar câteva şi bineînţeles avem şi finalizarea pârtiei Kalinderu şi extinderea Fun-parkului…”

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina:
„Vom continua proiectele începute, de aceea, primul plan este o lucrare de asfaltare a unor străzi şi alei, 22 de străzi şi alei, într-o lucrare deja începută.
Dau exemplu strada Redutei, Aleea Peştişori, Aleea Roşiori, două străzi din cartierul veteranilor şi Aleea Ciobănaşi şi alte străzi şi alei din municipiu. De asemenea, avem în lucru nişte străzi, ca reasfaltare, şi anume strada Bogdan Vasile, Bolintineanu, Conductorilor, Petru Rareş.
O parte din aceste străzi e în lucru, pe o parte va începe execuţia. De asemenea, Calea Daciei este o lucrare care o să înceapă, ca reabilitare, prima parte executându-se în urgenţă, când am inaugurat pasajul. Urmează ca toată zona cuprinsă între DN1 şi Bulevardul Nicolae Bălcescu să fie asfaltată, cu rigole de scurgere a apei şi alte lucrări complementare. În afară de asfaltări, continuă două proiecte începute.
Este vorba despre reabilitarea sitului contaminat de pe strada Lacului Peştelui – este vorba de desfiinţarea batalului de petrol aflat în proprietatea Consiliului Local, şi transformarea lui într-o zonă verde. Totodată, trebuie să înceapă a doua lucrare de modernizare a Bulevardului Culturii, care după finalizarea ei şi după asfaltarea străzii Podului, deja şi versantul Bulevardului Culturii se va prezenta pentru câmpineni ca o zonă de promenadă. şi mai avem o lucrare foarte importantă, aflată în curs de verificare a caietului de sarcini şi pentru care vrem să facem licitaţia.
Este vorba despre reabilitarea clădirii de pe Bulevardul Culturii nr. 27, unde vom avea Casa Căsătoriilor, un muzeu al municipiului şi nişte birouri pentru Evidenţa Persoanelor.
Proiectul deja există, sumele sunt aprobate în Consiliul Local, urmează doar să facem licitaţia”.

Dorian Botoacă, primar Comarnic:
”Primele proiecte sunt acelea pe care le avem începute din mandatul trecut, respectiv proiecte pe fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii localităţii… Avem, deja, semnate contracte de execuţie, de asfaltare şi betonare…, vom demara şi proiectul de canalizare, un proiect pentru grădiniţă, aşa cum am spus în campanie. Suntem, cum s-ar spune, în grafic şi totul va merge bine”. Adi BURCEA; Diana ROMAN

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co