Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Autorităţile schimbă foaia…

În urma mai multor scandaluri soldate chiar şi cu victime, care au avut loc în zona Pieţei Centrale din Câmpina, administraţia locală a hotărât să mute comercianţii de fructe de pădure şi plante medicinale… din nou.

De această dată, conform deciziei luate, vor fi duşi departe de zona comercială, undeva între Casa Tineretului şi Autogară. „Comercianţii generează multe probleme, aşa că am luat hotărârea, de urgenţă, să mutăm aceste persoane la Autogară. Cred că este o măsură bună. În Piaţa Centrală apăreau mereu conflicte şi nemulţumiri. Mai mult, aceste persoane vindeau şi alte fructe şi chiar ciuperci, lucru interzis”, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.
Deocamdată, s-a dat o dispoziţie a primarului, urmând ca ideea să fie concretizată într-un proiect de hotărâre a Consiliului Local. Pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, administraţia a decis ca zona Pieţei Centrale să fie supravegheată de trei agenţi de pază, având în vedere că poliţia locală nu are personal suficient. Contractul a fost făcut şi de la 1 iulie agenţii s-au prezentat la muncă.
Pentru aceste trei persoane, care vor asigura bunul mers al lucrurilor numai în zona centrului comercial şi a parcării Pieţei, Primăria va plăti, lunar, o sumă de 10.000 de lei. Diana ROMAN

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co