Actualitate

Bazinul de înot vă aşteaptă

Şcoala s-a încheiat, dar elevii câmpineni pot merge în continuare să înoate la bazinul didactic din localitate. Acesta bate orice ştrand sau piscină din zonă. Apa este foarte curată şi condiţiile sunt foarte bune, la preţuri pentru toate buzunarele. În timpul vacanţei copiii aşteaptă să intre la înot de la primele ore. “Intru cu carnetul…, apa este caldă, este foarte bine…”, a declarat unul dintre copiii care săptămâna trecută s-a răcorit astfel.
Şi părinţii şi bunicii sunt foarte încântaţi de activitatea sportivă a copiilor, mai ales că este înlocuit statul în faţa televizorului sau a calculatorului şi, totodată, orice persoană se poate bucura de o bălăceală pe cinste. Instructorii de înot sunt şi ei gata să îi înveţe pe tineri cum să se descurce în apă şi, de ce nu, cine vrea poate face performanţă. „Pe timpul vacanţei, s-a stabilit un program de la ora 9.00, la ora 21.00. Elevii câmpineni au intrarea gratuită, dar în intervalul orar 09.00-15.00. Intrarea se face pe 20-30 de copii, pe trei serii.
Adulţii pot veni când doresc, ei au rezervat pentru liber două culoare unde pot să înoate, însă, indicat ar fi, pentru ei, dacă vor să se simtă bine, să vină după ora 19.00”, a declarat administratorul bazinului de înot din Câmpina, Mirabela Vlaicu.
Bazinul este deschis şi în weekend, pentru toată lumea. D. R.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co