Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Muncipalitatea pune tunurile pe Rosal!

Municipalitatea Ploiești pune tunurile pe societatea de salubritate Rosal, care se pare că își respectă din ce în ce mai greu și mai puțin obligațiile pe care și le-a asumat prin cele două contracte în baza cărora operează pe teritoriul municipiului Ploiești.

Astfel, după ce primarul Adrian Dobre a atacat Rosal pentru că aceasta nu s-a sinchisit să încheie contracte de salubrizare cu un sfert dintre numărul ploieștenilor, întrucât societatea oricum primește bani pentru deșeurile abandonate și colectate, viceprimarul Cristian Ganea a descoperit că Rosal încalcă contractul pe care îl are cu Ploieștiul.

În acest caz este vorba despre obligațiile pe care societatea de salubrizare le are pentru curățarea albiei pârâului Dâmbu, care traversează municipiul.

Oricine are drum prin zona pârâului Dâmbu către Bucov observă că albia apei arată mai degrabă a groapă de gunoi, decât a pârâu.

În Caietul de Sarcini pentru contractul de Curățenie a Căilor Publice cu Ploieștiul, Rosal este obligat să curețe albia pârâului Dâmbu. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni pentru că imaginile vorbesc de la sine.

Nu ne rămâne decât să sperăm că reprezentanții societății Rosal vor ține cont de avertismentele primite din partea primarului Adrian Dobre și viceprimarului Cristian Ganea și vor lua, cât mai curând posibil, măsurile necesare pentru remedierea situației.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co