Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

ITM Prahova, amenzi de peste 300.000 lei, cele mai multe pentru munca la negru

Ora bilanțului pentru Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova: inspectorii au desfăşurat în luna iunie acţiuni de control în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, pe raza județului, în urma cărora au aplicat amenzi în valoare totală de 337.800 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 199 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 271.800 lei. Totodată, inspectorii de muncă au identificat 131 de persoane care prestau muncă nedeclarată, din care 47 erau cetăţeni străini, respectiv din Republica Moldova. Pentru munca nedeclarată, inspectorii de muncă au aplicat amenzi în valoare de 250.000 de lei.

Tot pe parcursul lunii iunie, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost efectuate 109 de controale şi 102 de angajatori au fost sancţionaţi. S-au aplicat amenzi în valoare de 66.000 de lei.

Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 15 evenimente pe care, în urma cercetărilor efectuate de către inspectorii de muncă, aceștia din urmă le vor încadra sau nu ca accidente de muncă.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co