Imobiliare Valea Prahovei
Sanatate

Moş Crăciun olandez!

Tiu-Calin-3Faptul că Peter Zantman, olandezul care are o relaţie specială cu Spitalul Municipal Câmpina, vine deseori pentru a aduce ajutoare, nu mai este nici o noutate pentru nimeni. Ultima dată când a venit în Câmpina şi a văzut modul în care sunt transportaţi pacienţii de la un spital la altul, adică… claie peste grămadă, a promis că va dona unităţii spitaliceşti un autovehicul care să corespundă din punct de vedere al dotărilor pentru astfel de transporturi.
„De data aceasta, ne-a făcut bucuria să ne ofere o maşină care este multifuncţională. Este un Volkswagen mare, cu capacitate de transport persoane, pacienţi şi chiar materiale. Această maşină nu este încă pe teren. Abia şi-a oprit motorul după drumul parcurs şi se obişnuieşte cu noua ei casă. În momentul acesta, ne ocupăm de procedura de înmatriculare, dar foarte curând va intra în pâine”, a spus Călin Tiu, director Spital Municipal Câmpina.
Pe lângă faptul că ambulanţa are 7 locuri pentru transport persoane, ea este dotată şi cu un lift pentru persoanele cu dizabilităţi, care nu pot fi transportate decât în scaune cu rotile.
„Ca dotări, este spectaculoasă; are un lift în partea din spate, care poate ridica până la 400 de kilograme, este un lift dedicat încărcării şi descărcării cărucioarelor pentru persoanele cu dizabilităţi”, a mai spus Călin Tiu.
După ce ambulanţa va fi înscrisă, mai rămâne doar ca ea să fie dotată cu cele necesare, pentru a putea fi folosită şi pentru primul ajutor.  Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co