Actualitate

Mizerie, mizerie, mizerie! Oare va scăpa vreodată orașul nostru de ea?

În pofida litrilor de cerneală cu care s-a scris despre mizeria din orașul Ploiești, se pare că autoritățile nu au de gând să rezolve așa cum se cuvine această problemă, adică odată pentru totdeauna, Și asta, cu toate că municipiul beneficiază de serviciile de salubrizare ale unei societăți de profil. Inutil să îi mai pomenim numele, căci este foarte cunoscută.

Dacă ne uităm la mizeria din anumite zone ale orașului, unde ghenele dau pe afară de pline ce sunt și devin adevărate focare de infecție, tindem să credem că Ploieștiul se transformă încet dar sigur într-un oraș al gunoaielor!

Cel mai recent exemplu în sensul celor afirmate mai sus este ghena din Centrul Civic din Piața Victoriei, care azi noapte oferea un spectacol dezgustător: gunoaiele erau făcute maldăr în fața pubelelor deja arhipline, iar mirosul nu poate fi reprodus în cuvinte.

Același spectacol se putea observa și la ghena de la intrarea pe strada Cosminele, unde mai există o problemă care trenează de luni bune. Rampa este ruptă, așa că oamenii nu mai pot arunca gunoaiele în subteran. Și până vin angajații binecunoscutului operator de salubritate să ridice deșeurile, acestea zac în fața rampei făcându-i pe toți cei care trec pe acolo să mărească pasul din cauza mirosului. Date fiind temperaturile mărite din ultimele zile, este lesne de înțeles ce focar de infecție a devenit locul.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co