Actualitate

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgență, faza pe inspectorat

Baza sportivă a Detaşamentului de Pompieri 2 Ploieşti găzduiește, luni, 11 iunie, începând cu ora 9:30, faza pe inspectorat a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

La această etapă, care constituie faza a doua, va participa câte un lot reprezentativ din cadrul fiecărei subunităţi de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova.

Competiţia constă în patru probe de concurs, respectiv, „scara de fereastră”, „pista cu obstacole pe 100 m”, „ştafeta 4 x 100 m”, precum şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

La finalul acestei faze se va constitui lotul reprezentativ, format din cei mai buni zece performeri ai ISU Prahova, care va reprezenta inspectoratul la etapa a III-a – zonală a concursurilor.

Competițiile se organizează în fiecare an, în perioada mai – septembrie, în patru etape: etapa I – pe subunităţi, etapa a II-a – pe inspectorate judeţene, etapa a III-a – zonală şi etapa a IV-a – finală.

Obiectivul fundamental al organizării acestor concursuri este reprezentat de dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La această competiţie, lotului câştigător al etapei finale i se acordă cupa transmisibilă „Căpitan Pavel Zăgănescu”.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co