Actualitate

Cristian Ganea, vizita in cartierul Mitica Apostol

Viceprimarul Cristian Ganea, însoțit de reprezentanți ai mai multor direcții din Primărie, precum și ai Apa Nova, a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în cartierul ploieștean Mitică Apostol, având ca obiectiv realizarea rețelelor de apă și canal.

După ani de zile în care locuitorii acestui cartier nu au primit decât promisiuni electorale, se pare că viceprimarul este hotărât să schimbe soarta celei mai ignorate zone din municipiu.

Astfel, Ganea s-a deplasat în cartier împreună cu reprezentanți ai Apa Nova, ai Direcțiilor Tehnic-Investiții, Patrimoniu, Urbanism din cadrul Primăriei, precum și ai firmei de proiectare, pentru a “face planul de bătaie” în vederea realizării rețelelor de apa și canalizare.

El a recunoscut că situația în care se află locuitorii din Mitică Apostol trenează de foarte multi ani și că, în afară de promisiuni electorale, administrația locală nu a întreprins nimic concret pentru le îmbunătăți viața.

“Condițiile de trai ale ploieștenilor reflectă gradul de interes al autorităților locale și, în cazul de față, reprezintă o pată pe CV-ul administrației publice locale. Le promit locuitorilor din Mitică Apostol că vor avea, cât de curând, motive să își schimbe părerea despre conducătorii acestui oraș, care i-au dezamăgit crunt”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co