Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ministrul Mediului se intalneste astazi cu reprezentanti ai rafinariilor de la Ploiesti

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, efectuează astăzi o vizită de lucru în Prahova, având ca obiectiv să verifice modul în care măsurile de diminuare a poluării aerului și a disconfortului olfactiv asumate de către reprezentanții rafinăriilor de la Ploiești au fost implementate.

Potrivit unui comunicat al Ministerul Mediului, vizita Grațielei Gavrilescu urmărește, de asemenea, evaluarea stadiului revizuirii autorizațiilor rafinăriilor OMV, Lukoil și Rompetrol, modul în care S.C. Unilever își îndeplinește obligațiile de mediu și analiză, cu factorii locali responsabili, a altor aspecte de mediu.

“În continuarea discuțiilor care au avut loc la Ministerul Mediului și la Ploiești, doamna ministru se va întâlni cu managerii și la sediile rafinăriilor, pentru a se informa, direct, în legătură cu modul în care măsurile de diminuare a poluării aerului și a disconfortului olfactiv asumate de către aceștia au fost implementate. Programul vizitei doamnei viceprim-ministru se încheie cu participarea la inaugurarea Stației de tratare mecano-biologică a deșeurilor Ploiești, proprietate a Consiliului Județean Prahova, investiție în valoare totală de peste 64 milioane lei”, se arată în același comunicat.

Reamintim că mâine, 5 iunie, la Ploiești va fi organizat un miting de protest împotriva poluării.

 

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co