Actualitate

De miercuri, in Ploiesti incep actiunile de dezinsectie si deratizare

S.C. Coral Impex S.R.L. va derula, în perioada 6 – 18 iunie 2018, acțiuni de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești, dar și în incinta Parcului Memorial Constantin Stere de la Bucov.

Substanța folosită va fi Deration Pellet, care are la bază substanța activă bromodialone.

În același timp, în intervalul 8 – 25 iunie aceeași firmă va efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public din Ploiești.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar.

Societatea Coral Impex precizează că activitatea de dezinsecție trebuie efectuată atât pe domeniul public, cât și pe cel privat, motiv pentru care adresează un apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În situația în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co