Actualitate

Meci Steaua-Dinamo, între patrupede

caini-fotbalistiSăptămâna trecută, echipele Steaua și Dinamo au jucat în fiecare seară câte un meci la Ploiești.  Partidele  au fost de excepție și s-au ținut pe arena unui circ.

Jucători au fost niște boxeri dresați special să îmbrace tricourile câinilor roșii și pe cele ale steliștilor. Unul dintre aceste meciuri a fost disputat la sânge și s-a terminat cu victoria fotbaliștilor din… Ghencea. Bănel Nicoliță a fost accidentat… și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A și înscris în urma loviturii de la 11 metri acordată, deschizând scorul pentru echipa sa, spre supărarea lui Lobonț, cel care a fost pus de antrenorii de ocazie să apere poarta câinilor roșii. În final, Steaua a învins cu 3 la 2.
Jucători de valoare
“Sunt niște jucători foarte, foarte buni, înțelegători, ascultători. Sunt onorat, sunt aproape unic în lume… e un număr greu. Ar trebui să duc câțiva de la Steaua și de la Dinamo să vadă cei de-afară ce înseamnă niște adevărați jucători de fotbal”, a declarat dresorul Mihai Golea. “Steaua și Dinamo sunt cele mai în vogă echipe, cele mai cunoscute și cu cei mai mulți suporteri și am zis că e cel mai potrivit să joace așa. Publicul a fost încântat”, a spus administratorul circului care a dat reprezentații în Ploiești, Orlando Oprescu.
Pentru spectacolele din străinătate, câinii fotbaliști ai Circului Orlando îmbracă tricourile echipelor celebre: Chelsea, Mancester, Real, Barcelona, Milan sau Inter Milano, pentru că… nu au probleme de “buget”. Ploieștiul a fost primul oraș din turneul pe care artiștii îl fac în 2010.Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co