Actualitate

Masaj cu gonoree

Un ploieştean care a vrut să-şi facă un cadou mai special de Sărbători s-a ales cu o boală ruşinoasă.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Ploieşti, a mers la un salon de masaj din localitate, după ce a găsit într-un ziar anunţul cu serviciile oferite de unitatea respectivă. Numai că, la finalul şedinţei, femeia care a avut grijă să-i asigure relaxarea, i-a oferit mai mult decât un simplu masaj. Şi bărbatul, bineînţeles că nu a refuzat…
La scurt timp după aceea, chiar de Crăciun, tânărul s-a simţit tot mai rău. Şi, după ce a mers la medic, a constatat că, în afară de câteva clipe de plăcere, pentru care a plătit 200 de lei, s-a ales şi cu gonoree.
Supărat că a fost îmbolnăvit, bărbatul a mers la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Prahova (CPC) şi a depus reclamaţie. Cam greu de dovedit, însă, pentru că de la salon nu a primit niciun bon de casă care să ateste că a plătit serviciile respective.
Chiar şi în lipsa acestui document, reprezentanţii CPC Prahova vor face un control la salonul respectiv, după cum a declarat comisarul şef al instituţiei, Gabriel Curelea. Reprezentanţii acestei societăţi nu au vrut să stea de vorbă cu reporterii despre producerea acestui incident. R.E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co