Actualitate

Masaj cu gonoree

Un ploieştean care a vrut să-şi facă un cadou mai special de Sărbători s-a ales cu o boală ruşinoasă.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Ploieşti, a mers la un salon de masaj din localitate, după ce a găsit într-un ziar anunţul cu serviciile oferite de unitatea respectivă. Numai că, la finalul şedinţei, femeia care a avut grijă să-i asigure relaxarea, i-a oferit mai mult decât un simplu masaj. Şi bărbatul, bineînţeles că nu a refuzat…
La scurt timp după aceea, chiar de Crăciun, tânărul s-a simţit tot mai rău. Şi, după ce a mers la medic, a constatat că, în afară de câteva clipe de plăcere, pentru care a plătit 200 de lei, s-a ales şi cu gonoree.
Supărat că a fost îmbolnăvit, bărbatul a mers la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Prahova (CPC) şi a depus reclamaţie. Cam greu de dovedit, însă, pentru că de la salon nu a primit niciun bon de casă care să ateste că a plătit serviciile respective.
Chiar şi în lipsa acestui document, reprezentanţii CPC Prahova vor face un control la salonul respectiv, după cum a declarat comisarul şef al instituţiei, Gabriel Curelea. Reprezentanţii acestei societăţi nu au vrut să stea de vorbă cu reporterii despre producerea acestui incident. R.E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co