Actualitate

Speranţa moare ultima!

Grabbed-Frame-2Drumul care traversează comuna Brebu, de la un capăt la altul, este locul pe unde nici un conducător auto care ţine la maşina sa nu s-ar duce. Acum, că s-a topit şi zăpada, se poate vedea pe ce stradă trebuie să circule brebenii în fiecare zi. Şanţurile acoperite necorespunzător sau deloc, atât de-a lungul străzii cât şi de-a latul, îi fac pe locuitorii comunei să nu aibă prea multe cuvinte de laudă la adresa primarului Comăniţă, care, totuşi, vede cu ochi buni anul 2010.
„Am nădejde că în 2010 vom avea lucrări deosebit de importante pe modernizare de drumuri şi îmi propun cinci kilometri de modernizate drumuri din bugetul local şi încă nouă kilometri care vor intra pe fonduri europene. Proiectul deja este declarat eligibil; aştept confirmarea finanţatorului şi sper ca, până în toamnă, să schimbăm complet faţa comunei noastre”, a spus primarul.
El speră ca banii europeni să vină anul acesta, mai ales că proiectul pentru cei 9 kilometri de drumuri a fost declarat eligibil. Totuşi, mai spune că trecem printr-o perioadă dificilă. În ceea ce priveşte comentariile unora referitor la faptul că a fost introdusă o conductă prea mică la canalizare, Dumitru Comăniţă neagă acest aspect.
„În nici un caz, conducta nu trebuie schimbată. Sunt păreri pe care le au oameni neautorizaţi. Avem un proiectant care răspunde de lucrare, este conform proiectului şi cu unele îmbunătăţiri pe parcurs. Veţi vedea că, la sfârşitul lui 2010, lucrarea va fi în funcţiune”, a mai spus Dumitru Comăniţă.
Primarul spune că dimensiunile conductei sunt optime, unii brebeni vorbesc pe la colţ de stradă că nu ar fi aşa. Se va vedea cine are dreptate atunci când canalizarea va fi pusă în funcţiune. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co