Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

A fost asfaltat drumul care duce la Gura Diham

Consiliul Județean Prahova a finalizat asfaltarea drumului care face legătura între DN 1 – strada Nestor Ureche și Cabana Gura Diham, pe o porțiune de 4 km. Vestea a fost mult așteptată, în contextul în care în zona respectivă își petrec timpul un număr mare de turiști.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a postat pe o rețea de socializare o înregistrare video aeriană din zonă, precum și următorul mesaj:

“Având în vedere zona de munte a județului Prahova și potențialul turistic ridicat al acesteia, am considerat oportună modernizarea drumului DC 132, din localitatea Bușteni, prin turnarea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Acest drum face legătura între DN 1- strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham (4 km). Zona este tranzitată de un număr foarte mare de turiști, iar drumul menționat anterior devenise aproape impracticabil, fiind un drum pietruit.

Voi continua să dezvolt infrastructura rutieră la nivelul județului Prahova, deoarece aceasta este esenţială pentru comunitate, pentru prahoveni dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în regiune.”

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co