Cultura

Mărţişoare muzicale pentru doamne

martisoare-muzicale-1La sfârşitul săptămânii, doamnele şi domnişoarele din Buşteni au fost invitate să participe la două concerte speciale. Sâmbătă, Casa de Cultură, împreună cu Stayetal Forever şi OST Grup Internaţional, au organizat primul concert de muzică rock, special pentru iubitorii acestui gen. True Mind, Inopia şi Highlight Kenosis au încis atmosfera în sala de spectacole.
„O parte dintre trupele care au evoluat pe scenă vor fi prezente şi la festivalul internaţional de muzică rock, care va avea loc în perioada 6 – 8  august, pe Valea Cerbului. La acest eveniment vor fi prezente 12 trupe din străinătate şi 12 din ţară”, a precizat directorul Casei de Cultură, Constantin Spurcaciu.
Ultima zi din săptămână a fost dedicată iubitorilor muzicii clasice. Matei Ioachimescu, la flaut, şi Horia Maxim, la pian, au susţinut un recital cu lucrări celebre semnate de Bach, Mozart, Chopin şi Donizetti. În această perioadă, cei care doresc să afle cum arată primăvara în viziunea copiilor, sunt invitaţi să admire desenele micuţilor care urmează cursurile de pictură. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co