Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Maria Vlas, la Tribunalul Prahova

vlas“Mama FNI-ului” a venit pentru a doua oară în fața instanței, pentru a solicita contopirea pedepselor pe care le are de executat, deși una dintre acestea este atacată cu recurs.

Ioana Maria Vlas s-a prezentat, săptămâna trecută, în fața unei instanțe a Tribunalului Prahova, pentru a solicita contopirea pedepselor din dosarele FNI și FNA și, implicit, scurtarea perioadei de detenție.
Vlas are de executat o condamnare la zece ani de închisoare, în dosarul FNI, și alți opt în dosarul FNA, dacă lucrurile nu se vor schimba în favoarea sa în acest caz.
“Aici am venit cu delegație de avocat ales, pentru că ne era teamă că nu se prezintă, din nou, avocatul din oficiu. Zice ca a venit ca sa nu se repete situatia cand avocatul din oficiu nu s-a prezentat”a declarat avocatul Mariei Vlas, Elena Păunescu. Acesta a mărturisit că are speranțe în ceea ce privește șansele de contopire a pedepsei. “Mă bazez pe faptul că a avut un comportamant ireproșabil și că a ajutat la descâlcirea ițelor în dosarele FNI și FNA. A fost excesiv de sinceră și FNI-ul și FNA-ul numai dumneaei le-a descurcat”, a declarat avocatul Elena Păunescu.
Instanta de judecată a amânat pronunțarea, pentru studierea actelor din dosar. Totodată, este așteptată și o sentință penală în dosarul privind Fondul Național de Acumulare. În acest caz, Maria Vlas a formulat recurs împotriva condamnării la opt ani de închisoare. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co