Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Cu mascaţii la uşă

descinderiPoliţiştii din IPJ Prahova au documentat  activitatea infracţională a unei grupări specializată în furturi de şi din auto, din locuinţe şi din societăţi comerciale, precum şi în infracţiuni comise cu violenţă.

Gruparea a fost destructurată de oamenii legii motiv după o amplă desfăşurare de forţe, din care nu au lipsit „mascații” Departamentului Poliției de Intervenție Rapidă și efective ale Brigăzii Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti. În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Ploieşti, s-au făcut percheziții la domiciliile suspecților, din oraşul Plopeni şi comuna Dumbrăveşti. Șapte imobile au fost călcate de 79 de oameni ai legii. „Vorbim despre infracțiuni săvârșite cu violență, infracțiunea de furt de și din auto, furturi din locuințe și societăți comerciale. Persoanele suspecte au fost găsite la domicilii. Cu ocazia descinderilor au fost găsite mai multe bunuri susceptibile de a fi folosite la săvârșirea de infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu. Mai exact, este vorba despre cagule, mănuşi, leviere, precum şi bunuri care pot proveni din comiterea acestor fapte, respectiv obiecte electronice, telefoane mobile și produse alimentare. Provenienţa acestora nu a putut fi justificată de suspecți, în ciuda încercărilor lor de a face acest lucru. „Le-am cumparat de la un magazin de aici din sat, nu știu cum se numește…, la Gigica… Toate bunurile sunt cumpărate de la ea”, a spus unul dintre suspecți.
Toate aceste bunuri şi obiecte găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii legalităţii deţinerii acestora.
Şapte suspecţi au fost aduşi la sediul poliţiei, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi a grupului infracţional. Cinci dintre indivizii în cauză sunt cunoscuţi cu antecedente penale. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co