Actualitate

Lucrări suspendate

Milioane de euro pentru lucrări în cadrul programului Campus Şcolar Grup Şcolar Industrial Energetic, din Câmpina. Aşa se vorbea în urmă cu câtva timp şi lucrările au început în forţă. Mulţi muncitori, multe utilaje…, se putea vedea de la o zi pe alta cum apar modificări în ceea ce priveşte lucrarea.
Numai că, acum, pe şantierul cu pricina, este o linişte deplină, criza financiară făcând ca fondurile să nu mai vină către firma constructoare. „Vorbim despre finanţare. Se depun eforturi importante din partea autorităţilor locale, a Inspectoratului Şcolar, a constructorului şi a noastră, ca sume importante să fie virate pentru finalizarea construcţiilor. Sperăm ca promisiunile făcute să se adeverească”, a declarat directorul Grupului Şcolar Industrial Energetic, Stan Sârbu.
Aşa cum era de aşteptat, a fost influenţat şi procesul de învăţământ, reducându-se numărul de clase şi de laboratoare. Şi previziunile nu sunt deloc bune. „Sperăm ca, într-un termen relativ scurt, de câţiva ani, cel mai scurt fiind de unu-doi ani, să putem beneficia şi de clădirile respective, pentru procesul de învăţământ”, a mai spus Stan Sârbu. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co