Actualitate

Let`s Do It, România!

Cel mai mare proiect de implicare socială din România revine în forţă şi în  2011. Cea de-a doua ediţie a campaniei “Let’s Do It, România!” invită prahovenii  să dea dovadă de spirit civic şi să participe pe 24 septembrie, la Ziua de Curăţenie Naţională. Dacă, anul trecut, peste 7.500 de voluntari au luat parte la această amplă acţiune de curăţenie, organizatorii aşteaptă acum ca mai mult de 12.000 de persoane să ia parte la adunarea gunoaielor din arealele naturale din judeţ.
„Până în acest moment, 37 dintre cele 104 primării din judeţ au semnat Convenţia de participare la acest amplu proiect de voluntariat. Experienţa anterioară a arătat faptul că numărul autorităţilor locale care iau efectiv parte la acţiunea de curăţenie depăşeşte numărul celor care se alătură în mod oficial echipei Let’s Do It, Romania” a declarat Gabriel Hornoiu, suprefect Prahova.
„După mine, astfel de campanii ar trebui îndreptate spre tineri. Ei sunt cei care mai pot fi învăţaţi să aibă spirit voluntar” a declarat Mihail Fâcă, CJ Prahova.
Toţi cei care doresc să participe
la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitaţi să
se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro, la secţiunea “Vreau să mă înscriu!”.  Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co