Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Le-a ars tot din casă

Incendiul care a cuprins o garsonieră dintr-un bloc ploieştean, marțea trecută, a produs panică printre locatari. Oamenii au înţeles destul de târziu că în garsoniera de la parter a izbucnit un incendiu, aşa că, la venirea pompierilor totul se transformase în scrum. Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, în garsonieră nu se afla nimeni, propietarul fiind la serviciu. Fumul gros care ieşea de sub uşă i-a panicat pe oameni, care au povestit că acesta le-a intrat şi lor în case. Tot fumul a umplut şi casa scării cu funingine. “M-am speriat, când am văzut că este un incendiu la parter. Probabil oamenii au lăsat ceva în priză, un reșou…”, a declarat un locatar din imobilul respective.
Când propietarul a ajuns acasă, chemat telefonic de către vecini, din bunurile lui nu mai rămăsese nimic. Acesta a declarat că nu îşi dă seama de unde ar fi putut să i se aprindă casa. Vecinii s-au speriat foarte tare, dar au fost scoşi de către pompieri afară din bloc. Aceştia au venit cu trei autospeciale, dar din păcate nu au mai putut salva nimic din locuinţă. “Când am ajuns, garsoniera ardea în totalitate. Am găsit două persoane pe casa scării, care era inundată cu fum, și le-am salvat. Ulterior am scos încă zece persoane din apartamente”, a declarat căpitanul Cristian Măciucă, din cadrul ISU Prahova.
Deocamdată se caută indicii despre sursa producerii incendiului pentru că nu ştie dacă acesta a fost provocat de un scurt circuit. Tocmai de aceea s-a deschis o ancheta care va stabili atât cauzele, cât şi prejudiciul. Cât despre proprietari, aceştia se gândesc cu spaimă, cu ce bani îşi vor reamenaja locuinţa, acum în prag de iarnă. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co