Actualitate

La Ploiesti a inceput sesiunea speciala de bac

Emoţii mari pentru elevii olimpici: astăzi a început sesiunea specială a examenului de Bacalaureat, la Ploieşti.

Cei care au început examenele sunt absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale care se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale. Anul acesta sesiunea specială de Bacalaurat este găzduită de Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti.

Potrivit Ministerului Educaţiei, astăzi şi mâine are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă. Pe 16 mai este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în perioada 17-18 mai se desfăşoară evaluarea competenţelor digitale.

Probele scrise au următorul calendar: 21 mai -Limba şi literatura română, 22 mai-proba obligatorie a profilului, 23 mai-proba la alegere a profilului şi specializării și 24 mai-limba şi literatura maternă.

Afişarea primelor rezultate, la sediul unităţii de învăţământ care va găzdui această sesiune specială, este prevăzută pentru data de 24 mai (până la ora 18:00), depunerea contestaţiilor fiind programată în cursul aceleiaşi zile (18:00 – 20:00). În data de 25 mai vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co