Administratie

La Breaza – Se constată, se vrea, dar nu sunt bani!

IMG_3459La începutul lunii iunie, Poliţia oraşului Breaza a verificat, în teren, staţiile destinate mijloacelor de transport în comun şi modul de amplasare a indicatoarelor şi a marcajelor rutiere. Iniţiativa a aparţinut consilierului Cătălin Mihalache, care, împreună cu şeful poliţiei, comisar-şef Costel Cremeneanu, şi agentul şef de poliţie rutieră Nicolae Tudor, a parcurs întreaga reţea stradală a oraşului, în vederea constatării deficienţelor.
În urma acestei verificări, s-a constatat că, pe artera principală a oraşului, ce ţine din cartierul Podu Vadului până în cartierul Gura Beliei, pe ambele sensuri de mers, sunt amplasate 27 de staţii destinate mijloacelor de transport în comun. Aşa cum reiese din procesul-verbal trimis atât Primăriei, cât şi Consiliului Local, majoritatea acestor staţii nu sunt amenajate corespunzător. Deficienţele găsite în teren constau în lipsa alveolelor sau a marcajelor specifice cu indicaţia „Bus”, cât şi a indicatoarelor de semnalizare. „În urma celor constatate apreciem că este imperios necesar ca, pentru eliminarea acestor deficienţe, să se efectueze un studiu de circulaţie în baza căruia administraţia locală să procedeze la resistematizarea zonei centrale a oraşului Breaza, astfel încât să fie asigurat un sistem unitar de circulaţie, ce vine să satisfacă necesităţile traficului actual şi de perspectivă.”
Primăria oraşului Breaza este de acord cu efectuarea studiului de circulaţie, urmând ca, în momentul primirii unor fonduri financiare de la forurile abilitate, să angajeze o firmă de specialitate în acest sens.
Până atunci, brezenii, obişnuiţi, de altfel, vor aştepta microbuzul în continuare în ploaie sau sub soarele canicular. Probabil că şi autoturismele vor parca în continuare în spaţiul amenajat pentru aceste staţii. Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co