Actualitate

La Breaza, Moş Crăciun are gradul de comisar-şef!

nistoresti-2Instalat doar de câteva luni la şefia Poliţiei Breaza, comisarul şef Costel Cremeneanu pare să aducă un suflu nou în relaţia poliţiei cu cetăţenii. Mobilizând unii sponsori, dar şi din fondurile financiare personale şi ale subordonaţilor săi, a reuşit să iniţieze o acţiune de caritate, pentru copiii din două grădiniţe. Astfel, atât copiii de la  grădiniţa din cartierul Nistoreşti, cât şi cei de la grădiniţa din cartierul Gura Beliei, au putut primi pachete consistente cu dulciuri şi jucării.
Motivaţia comisarului-şef Costel Cremeneanu, pentru organizarea unei astfel de activităţi, nu a avut la bază doar crearea unei imagini deosebite a Poliţiei din Breaza. Familist şi tată al unui băieţel, a reuşit să devină, de aproximativ trei săptămâni, şi tatăl unei fetiţe. Fericirea imensă pentru „cadoul” primit în pragul sărbătorilor de iarnă l-a făcut să împărtăşească acest sentiment alături de subordonaţii săi, dăruind împreună cu ei, un strop de bucurie pe chipurile a 52 de copii. Comisarul-şef „Moş Crăciun”, nu s-a limitat doar la daruri.
Profitând de întâlnirea cu copiii, l-a mandatat pe agentul-şef „elf” Nicolae Tudor, din cadrul Biroului Rutier Breaza, să poarte discuţii cu ei pe teme de circulaţie. Micuţii au primit sfaturi legate de regulile de circulaţie, bineînţeles, adecvate nivelului lor de înţelegere. Cum era de aşteptat, după ninsoarea din ultima vreme, tema principală de discuţie a fost săniuşul, în condiţii de siguranţă. Chiar dacă au fost cooperanţi în discuţii, în cel mai amuzant mod, cum era şi firesc la vârsta lor, tot este greu de crezut că s-ar fi „lipit” ceva din sfaturile date.

Se putea citi cu uşurinţă pe chipurile lor că, singurul gând asupra căruia se puteau concentra era săcoşica cu dulciuri şi jucării, ce abia aştepta să fie desfăcută.
Comisarul şef Costel Cremeneanu a dat de înţeles copiilor, că poate deveni „recidivist” la primăvară, întorcându-se la ei cu Iepuraşul de Paşti.
De astfel de recidive, să tot avem parte! Poate „se ia” şi la alţii!

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co