Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Atenţie la colindători!

geambasu-petardeUn alt fel de colinde sau, mai bine zis, colinde de criză. De criză financiară! Lipsa banilor şi faptul că în perioada sărbătorilor oamenii îşi deschid uşile caselor pentru colindători, reprezintă un element propice pentru cei care nu doresc să părăsească o locuinţă cu… buzunarele goale. Poliţiştii au deja informaţii conform cărora, grupuri de colindători care nu sunt din localitate, colindători doar cu numele, ar putea intra pe proprietăţile câmpinenilor şi, ascunşi sub „atmosfera de sărbători”, să săvârşească infracţiuni. Aşa că, sfatul oamenilor legii este ca cetăţenii să acorde o mai mare atenţie, înainte să devină victime ale colindătorilor.
„Din experienţa anilor anteriori, noi putem atrage atenţia asupra acelor categorii de persoane ce tranzitează municipiul nostru, colindători, care nu sunt nici din localitatea noastră, iar unele, nici măcar nu sunt din judeţ. După cum bine ştim, aceste persoane pătrund, mai mult sau mai puţin cu acordul proprietarilor, în curţile oamenilor, sub pretextul activităţilor de colind şi se dedau la infracţiuni de furt”, a declarat Ciprian Geambaşu, agent de proximitate.
Un alt lucru de care trebuie să mai ţină cont câmpinenii, în special cei care locuiesc la case, este acela că, de multe ori colindătorii intră pe proprietăţile lor fără a avea acordul. Totul se petrece sub masca urărilor de Crăciun. (Relu NISTOR)

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co