Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Primăria Câmpina a făcut cadouri de Moş Crăciun!

IMG_3946Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, municipalitatea Câmpina nu uită să acorde un mic ajutor, celor mai puţin favorizaţi de soartă. Reuşindu-se mobilizarea şi implicarea unor sponsori generoşi, s-au putut pregăti pachete-cadouri, constituite din mai multe alimente.
Astfel, şefa Biroul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei, Adina Dumitru, a întocmit listele cu cei ce au putut beneficia de aceste pachete. Începând cu 15 decembrie, au fost distribuite aceste ajutoare atât către persoanele cu handicap grav, considerate ca fiind prioritare, cât şi Asociaţiei „Iubiţi copiii”.
Timp de trei zile, funcţionarii desemnaţi din cadrul Primăriei, au fost pe post de „Moş Crăciun”, împărţind pachetele cu alimente. Au fost cadouri cu valoare de 100 de lei, conţinând pulpă de porc, ulei, orez, mălai, cârnaţi, salam, bomboane pentru pomul de Crăciun, portocale, ciocolată, napolitane şi cozonac. În total, au fost împărţite 355 de pachete. Au mai avut parte de daruri şi copiii din cadrul Grădiniţei Speciale, primind 14 pachete, dar şi Asociaţia Persoanelor cu Sindrom Down, unde s-au dat 27 de pachete, în valoare de 30 lei fiecare.
Dacă a fost mult sau puţin, nu contează. Rămâne gestul făcut, ce denotă faptul că oamenii de lângă noi, mai necăjiţi de soartă, nu sunt uitaţi de către semenii lor, aducându-le un strop de bucurie în suflet şi un strop de sărbătoare, pe masă. (I.L.)

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co