Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Investiţii la Comarnic

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a semnat trei noi contracte de finanţare, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Prin acestea se numără şi cel prin care oraşul Comarnic va primi fonduri nerambursabile în valoare de 23.330.431 de lei, pentru trei proiecte de dezvoltare a localităţii.
Primul dintre ele este „Realizarea unui centru de afaceri în Comarnic”, în valoare de 6.393.508 de lei. În urma acestui proiect, în Comarnic se va construi un centru de afaceri modern. „Modernizarea unor tronsoane de drum din oraşul Comarnic” va beneficia de o finanţare în valoare de  9.746.792 de lei şi „Modernizarea unor porţiuni de drum din cartierele Ghioşeşti, Vatra Sat, Poiana şi Podul Lung în oraşul Comarnic” va beneficia de 7.190.131 de lei.
Din aceşti bani vor fi reabiliate 35 de podeţe, 15.373 de metri liniari de străzi, vor fi amplasate 245 de indicatoare rutiere şi vor fi amenajate peste 2.583 metri pătraţi de marcaje rutiere.
Proiectele vor fi finalizate în termen de doi ani. ”Sunt proiecte pe care le-am depus în anul 2009, iar acum am semnat contractele de finanţare. Comarnicul avea nevoie de investiţii de asemenea amploare, iar aceste proiecte vin în sprijinul nostru. Vor fi reabilitaţi 18 km de drumuri şi podeţe şi vom construi un centru de afaceri, unde asociaţiile din oraş îşi vor putea desfăşura activitatea, unde va funcţiona o bibliotecă nouă şi o sală de festivităţi”, a declarat primarul din Comarnic, Dorian Botoacă.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co