Actualitate

Investiţii în locuinţe sociale

investitii-in-locuinte-1Primăria Ploieşti va cheltui un milion de euro pentru a reabilita blocurile de locuinţe sociale din oraş. Până la sfârşitul acestui an, aceste clădiri, în care de cele mai multe ori chiriaşii distrug tot ce le pică în mână, vor fi modernizate cu gresie, faianţă şi parchet.

Primarul ajută economia
Cele mai multe dintre aceste imobile arată jalnic, drept pentru care investiţiile ar fi doar tichie de mărgăritar pe capul unui chel. Blocul de pe strada Rafinorilor, de exemplu, este locul unde chiriaşii ridică din umeri atunci când dispar ca prin farmec, uşi, tocuri de ferestre şi tot ce se poate fura. Având în vedere că imobilul a fost debranşat de la energia electrică, totul se întâmplă în beznă.
Cu toate că ştie că oamenii nu păstrează nimic din ce se face, primarul Andrei Volosevici spune că tot trebuie făcut ceva, pentru că de 8 ani nu s-a mai investit acolo nimic, ci doar s-a reparat pe ici pe colo. În plus, în acest fel sunt ajutaţi şi angajaţii firmelor care vor lucra la renovarea blocurilor sociale, pentru că vor avea contracte şi, în acest fel, un loc de muncă. În patrimoniul Primăriei ploieştene sunt peste 350 de imobile. Deocamdată, a fost întocmit doar caietul de sarcini pentru reabilitarea celor patru blocuri de locuinţe sociale din municipiu. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co