Actualitate

Înscrieţi-vă la Concursul Naţional Eco Fun!

LUCA-VLAD-MIHAI--cls.-a-VIII-a-PERPETUAREA-VERDELUI-locul-I-Grafica-computerizataSub îndemnul „Fii creativ, protejează mediul! Transformă, nu arunca!”, editura LVS Crepuscul din Ploiești și Revista „Cutezătorii” organizează ediţia a III-a a acestui concurs cu tematică ecologică.

Aceasta vizează, în primul rând, stimularea capacităţii copiilor de a găsi, prin energia lor creativă, surse de reutilizare a materialelor folosite (deşeuri), de a înţelege, revalorifica şi limita efectele pe termen lung ale consumului excesiv şi de a sensibiliza prin lucrările lor artistice atitudinea oamenilor faţă de mediul înconjurător. În plus, reprezintă o pledoarie pentru revizuirea conduitei umane, pentru o raportare corectă la ansamblul ecosistemului din care acesta face parte.
Concursul se adresează elevilor din clasele I-IX şi, indirect, îndrumătorilor acestora, cadre didactice care organizează proiecte, sau acţiuni extracurriculare cu tematică ecologică şi, nu în ultimul rând, părinţilor.

Desfășurarea
Concursul va cuprinde cinci secţiuni: colaj; pictură; fotografie; grafică computerizată; jurnalism. Înscrierea este gratuită și se face până pe 12 aprilie, pe baza formularului pe care participanţii îl pot descărca de pe site-ul www.cutezatorii.ro, sau îl pot solicita la sediul redacţiei.
Formularul și lucrarea vor fi primite la redacţia revistei „Cutezătorii”, direct, sau prin poştă (excepţie făcând secţiunile grafică computerizată şi jurnalism, pentru care formularul de înscriere şi lucrarea vor fi expediate numai prin e-mail – ecofunconcurs@yahoo.com sau prin poştă pe un CD).
Site-ul respectiv vă stă la dispoziție și pentru a afla detalii despre condițiile de concurs. Informații mai pot fi obținute la numerele de telefon/fax: 0244/511244; fax: 0244/519466.
Evaluarea se va face în perioada 26 aprilie – 7 mai 2010 şi va cuprinde două etape.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co