Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Inca o isprava marca Rosal: nu mai ridica gunoiul de la blocurile turn

În contextul în care nemulţumirile ploieştenilor faţă de modul în care societatea Rosal derulează serviciile de salubrizare în oraş şi reclamaţiile se înmulţesc, firma de curăţenie refuză să colecteze gunoiul de la blocurile turn din oraş, camerele de precolectare ale acestora fiind pe punctul de a deveni focare de infecţie!

Uniunea Asociațiilor de Proprietari a acționat operatorul cu două dosare în instanță, unul pe fond, dar și o ordonanță preşedinţială prin care SC Rosal să fie obligată să ridice deșeurile din camerele de precolectare în baza tarifului unic prin care a câștigat contractul. Instanța a respins acțiunea pentru ordonanța preşedinţială.

Situaţia a apărut după ce Rosal Grup SA a emis un document către UAP Prahova prin care informa că, începând cu data de 30 aprilie 2018, nu va mai ridica deșeurile din camerele de precolectare ale blocurilor turn. UAP susţine că refuzul Rosal se explică prin aceea că la semnarea contractului nu a fost negociat un tarif separat pentru această activitate.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co