Turism

Inaugurare la Kalinderu

Staţiunea Buşteni a sărbătorit, weekend-ul trecut, „Zilele oraşului”. Evenimentul a atras un număr impresionant de oameni, care au dorit să se distreze la poalele munţilor. Turiştii care au ales Kalinderu au avut parte de numeroase surprize. Concertele, coborârea monitorilor de schi cu făclii în mâini pe pârtia Kalinderu 2 şi un impresionant foc de artificii au făcut deliciul spectatorilor.

Investiţie
Pârtia Kalinderu 2 face parte din lista investiţiilor în modernizarea Domeniului Schiabil Kalinderu, alături de telegondolă, estacada de căţărare şi instalaţia de nocturnă. Prin mărirea domeniului schiabil, Buşteniul doreşte să atragă un număr cât mai mare de turişti în acest sezon de iarnă. La finalul celor patru zile de distracţie, autorităţile locale au făcut bilanţul.
“A fost un eveniment extraordinar şi ne apropiem de sfârşit, după cele două zile de distracţie. Buşteniul a devenit mai cunoscut în lume şi în acest weekend a fost capitala sporturilor de iarnă, capitala distracţiei.
Am inaugurat o nocturnă, o pârtie frumoasă de snowboard, care, ştim cu toţii, este pregătită pentru anul 2013, pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European.
Ne apropiem de finalizarea investiţiilor în Fun-Park-ul din Buşteni”, a declarat primarul Emanoil Savin.
Nu mai rămâne decât ca turiştii să
se convingă de frumuseţea locului şi de posibilităţile de petrecere a timpului
liber din staţiunea de pe Valea Prahovei. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co