Turism

Ziua îndrăgostiţilor, pe Valea Prahovei

Îndrăgostiţii au sosit în staţiunile de pe Valea Prahovei, pentru a petrece un sejur la un preţ convenabil pentru toate buzunarele.

Cuplurile care au ales muntele pentru a petrece Valentine,s Day au fost aşteptate cu numeroase surprize de către hotelieri. Din planurile gazdelor nu lipseau inimioarele de ciocolată, sticlele de şampanie şi lumânările, atât în cameră, cât şi în restaurant.
La Sinaia, într-un hotel de trei stele, preţul unui sejur a plecat de la 500 de lei, acesta cuprinzând două nopţi de cazare, mic dejun şi o cină romantică. De asemenea, îndrăgostiţilor li s-a permis accesul gratuit la centrul SPA. “Valentine,s Day este ziua celor care se iubesc tot anul, dar în special de 14 februarie. I-am aşteptat să se iubească şi la hotelul nostru, cu 290 de lei camera, cu o cină romantică şi cu toate pregătirile specifice”, a declarat directorul de hotel Marian Schwartz.

Sezonul iubirii
Unele unităţi nu s-au gândit şi la Dragobete, oferta fiind pentru ambele sărbători ale îndrăgostiţilor.
„Având în vedere că e perioada pentru Valentine’s Day şi Dragobete, oferim potenţialilor clienţi un weekend romantic cu un preţ de 129 de euro. Beneficiază de două nopţi de cazare, mic dejun în cameră, o cină romantică şi câteva surprise din partea hotelului: o sticlă de şampanie, un coş cu fructe şi trufe de ciocolată, ca să nu amintesc decât câteva dintre ele”, a declarat Ciprian Stanciu, director de vânzări al unei unităţi hoteliere de pe Valea Prahovei.
Şi proprietarii de pensiuni s-au pregătit pentru Ziua Îndrăgostiţilor. La Buşteni, preţul unei nopţi de cazare a pornit de la 70 de lei, iar turiştii au putut opta pentru preparatele gazdei sau pentru a-şi găti singuri felurile preferate. „În primul rând, noi păstrăm aceleaşi preţuri pe care le-am avut în vară şi avem mare grijă de turistul nostru, pentru că turistul român, fiind lovit un pic de criză, nu-şi permite foarte multe. De aceea, noi avem, totuşi, o vilă mai exclusivistă, adică la noi turistul ne sună şi ne indică ce cameră doreşte şi ce aranjament doreşte în cameră”, a spus proprietarul de pensiune Pandeluţă Răpeanu.
Îndrăgostiţii care au sosit la munte de Valentine’s Day au avut parte şi de vremea ideală pentru schi şi pentru plimbări romantice.  Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co