Sport

În memoria lui Toni Alexe

toniMeciul disputat vinerea trecută la Ploiești, în Sala Sporturilor ,,Olimpia”, între CSU Asesoft şi SCM Universitatea Craiova a fost un prilej de comemorare a celor cinci ani trecuţi de la dispariţia căpitanului Toni Alexe.
Jocul s-a încheiat cu scorul de 100-77, dar rezultatul a contat mai puţin pentru spectatorii emoţionaţi de amintirea regretatului jucător care a trecut în nefiinţă pe 21 ianuarie 2005, în urma unui accident rutier petrecut pe DN1.
În memoria celui care a condus echipa ploieşteană spre calificarea în Final Four-ul FIBA Eurocup, jucătorii de la Asesoft au afişat tricouri cu numărul 9, cel purtat de Toni Alexe şi au depus coşuri cu trandafiri albi şi albaştri în faţa banner-ului prezent aflat în sală, înfăţişându-l pe idolul tribunelor pe terenul de joc. Spectatorilor le-au fost prezentate imagini de la ultimul său meci, secvenţe din ultimul interviu acordat presei şi mesajele de suflet ale soţiei şi fiicei acestuia, transmise din SUA, acolo unde sunt stabilite în prezent.
Dumnezeu să-l odihnească! A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co