Sport

Gata cu vacanţa!

La jumătatea lunii ianuarie, majoritatea echipelor de fotbal din primul eşalon al fotbalului prahovean şi-au reluat pregătirile în vederea returului care va debuta la începutul lunii martie.
Cea mai grăbită dintre competitoare a fost Caraimanul Euro-Africa Buşteni, care a sunat adunarea încă din 11 ianuarie, când a avut loc şedinţa de analiză a turului şi s-au stabilit obiectivele ce urmează a fi îndeplinite în retur. La reunirea lotului formaţiei, au fost prezenţi reputatul patron al şcolii, prof. Petre Gavrilă, şi antrenorii Dorel Purdea şi secundul său, Alexandru Andraşi. Nu au lipsit, de la acest prim contact cu atmosfera de la baza sportivă din Buşteni, părinţii jucătorilor sau rudele apropiate ale acestora, în ciuda frigului şi a zăpezii căzute. Antrenamentele vor începe cu pregătirea fizică a tuturor jucătorilor, cu jocuri amicale în care se va urmări omogenizarea echipei, iar ca noutăţi, Petre Gavrilă (foto stânga), conducătorul şcolii, ne-a spus că este prematur să discutăm despre veniri sau plecări, urmează ca, până la finele lunii ianuarie, să definitiveze lotul cu care va aborda returul.
O altă trupă care a demarat pregătirile este Unirea Câmpina. Are ca obiectiv menţinerea în primii şase ai clasamentului, acolo unde a terminat prima jumătate a ediţiei 2009/2010. În privinţa transferurilor, patronul grupării câmpinene, Mărgărit Ciubotaru (foto dreapta), ne-a dezvăluit că sunt în probe câţiva jucători, dar decizia de a fi păstraţi în lot va fi luată după primele etape ale pregătirii şi după ce vor fi testaţi în cele câteva amicale pe care urmează să le facă în următoarele zile.
O altă formaţie din fruntea clasamentului, CS Băneşti-Urleta, a terminat vacanţa şi a început pregătirea şi promite că va furniza surprize dintre cele mai plăcute, obiectivul grupării fiind menţinerea în plutonul fruntaşl al primei ligi a fotbalului prahovean. În privinţa noutăţilor, au fost aduşi câţiva jucători tineri, de perspectivă, dar rămânerea lor la echipă va fi condiţionată de randamentul dat în jocurile amicale ce vor urma.
Alte informaţii despre reluarea pregătirilor la echipele prahovene, le puteţi afla în ediţia viitoare a ziarului.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co