Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

În curând, Parcul Industrial Ploieşti va fi ocupat la capacitate maximă

Asta după ce, pentru terenul rămas încă neocupat, s-au identificat resursele dar şi investitorii care vor pune aici bazele unei afaceri.
Pe suprafaţa de 10 mii de metri pătraţi se va înfiinţa un Centru multifuncţional, însemnând o investiţie de 6 milioane de euro, bani absorbiţi prin Polul de Creştere.
„Pe prima suprafaţă, de aproape 10 mii de metri pătraţi, Consiliul Judeţean va edifica un centru multifuncţional de afaceri şi complex expoziţional, investiţie ce se va realiza prin Polul de creştere” a declarat directorul Ploieşti Industrial Parc, Fabioara Ionescu.
Capacitatea maximă va fi completată prin înfiinţarea unui depozit de arhivă performant.
„Cealaltă suprafaţă de teren va fi folosită pentru investiţii din surse proprii a două depozite pentru arhivă atât pentru societăţile care aparţin Consiliului Judeţean, cât şi a celor care sunt descentralizate la nivel guvernamental”, a explicat Fabioara Ionescu.

Spaţiu economic important
Ca urmare a evoluţiei rapide şi constant crescătoare, Parcul Industrial Ploieşti, beneficiind de sprijinul permanent al acţionarului unic, a reuşit să devină unul dintre cele mai mari şi mai importante parcuri industriale din România, oferind investitorilor un mediu atractiv şi sigur, o gamă diversificată de servicii şi utilităţii. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co