Actualitate

Iată cu ce dispozitiv poţi confecţiona pânze de păianjen artificiale

pistol

Iată cu ce dispozitiv poţi confecţiona pânze de păianjen artificiale / sursa foto: www.google.com

Se apropie sărbătoarea Halloween-ului, iar pânzele de păianjen artificiale sunt printre preferatele celor care vor să-și decoreze casele corespunzător în această perioadă a anului.

Aceste accesorii nu sunt, însă, uşor de fixat, aşa că o firmă a lansat Webcaster, un pistol cu aer comprimat cu ajutorul căruia pot fi create repede şi uşor pânze de păianjen aproape în orice loc, informează go4it.

Pânza este confecționată artificial din batoane de lipici, utilizate pentru a face firele din care este realizată pânza de păianjen. Pistolul este disponibil în două variante, una mai puternică care poate fi ataşată la un compresor şi alta care se ataşează la un aspirator normal. Prima variantă este recomandată profesioniştilor din industria multimedia, iar cea de-a doua se adresează consumatorilor și costă 50 de dolari.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co