Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Toate documentele necesare unui serviciu public se pot accesa electronic

portal

Toate documentele necesare unui serviciu public se pot accesa electronic / sursa foto: edirect.e-guvernare.ro

Guvernul anunță că toate documentele și informațiile necesare unui serviciu public pot fi accesate electronic pe portalul edirect.e-guvernare.ro, informează Hotnews.

Ministerele și agențiile subordonate acestora au ca termen finalul anului 2016 pentru publicarea tuturor informațiilor în portal. Platforma permite căutarea serviciilor pe domenii de activitate, pe profesii reglementate, dintr-o anumită zonă geografică, respectiv serviciile publice destinate unei persoane fizice sau juridice. Mai mult, anumite ministere au demarat deja procesul de transmitere a documentelor/solicitărilor de către utilizator prin intermediul platformei, astfel încât acesta sa nu mai meargă fizic la ghișeu pentru depunerea lor, informează Executivul.

Interacţiunea cetăţenilor cu reprezentanţii instituţiilor se va face în timp real, prin confirmarea în cadrul platformei a tuturor paşilor efectuaţi atât de către cetăţean, prin crearea unui cont personal, dar şi din partea instituţiilor prin confirmarea primirii e-mailurilor, a documentelor şi a respectării termenelor legale de primire a unui răspuns.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co