Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

HTC Ocean, telefonul fără butoane

HTC Ocean poate fi noul telefon revoluționar al companiei din Taiwan. Aceasta ar putea dezvolta un smartphone fără butoane fizice, scrie Go4.it.

Detalii despre conceptul HTC Ocean au ajuns pe Internet săptămâna trecută alături de un clip care explică modul în care ar funcţiona un asemenea dispozitiv. Toate butoanele fizice precum cele pentru volum sau cele pentru navigare ar putea fi înlocuite cu o suprafaţă tactilă pe marginile telefonului, tehnologia fiind numită „Sense Touch” în clipul care prezintă conceptul.

htc-ocean
Sursa acestui clip este Danelle Vermeulen, una dintre persoanele implicate în crearea sa. Aparent, HTC a angajat o echipă care să creeze o reprezentare vizuală a acestui concep, în care să fie prezentată tehnologia Sense Touch şi modul în care aceasta ar putea fi folosită în diverse aplicaţii. Se pare că echipa lui Vermeulen a realizat un nou tip de interfaţă pentru Android, unde diverse funcţii din aplicaţie pot fi controlate atingând marginile dispozitivului în diverse zone contextuale.

Nu este însă clar dacă HTC Ocean, telefonul prezentat în acest clip, va deveni într-adevăr un produs care va fi vândut spre clienţi, sau dacă acesta este momentan doar numele de cod al conceptului de telefon Sense Touch. Nu este greu de intuit faptul că dacă HTC va lansa un astfel de telefon, mulţi alţi producători vor începe să dezvolte propriile alternative cu funcţionalitate similară.

HTC Ocean este doar un concept, iar la momentul realizării acestui clip, nici nu exista un prototip funcţional. De asemenea, nici nu este destul de clar dacă HTC încă doreşte să meargă în această direcţie, sau dacă a renunţat la Ocean în favoarea unui model mai convenţional.

Sursa: Go4it.ro

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co