Invatamant

Grupul „Vouă” la „Ziua Cadrului Didactic” din Buşteni -2013

FOTO-ZIUA-CADRULUI-DIDACTIC,-EDITIA-A-IX-AJoi, 7 martie 2013, la Hotelul Alexandros din Buşteni se va desfăşura cea de-a X-a ediţie a „Zilei Cadrului Didactic”, eveniment în cadrul căruia vor fi premiate cadrele didactice care îşi desfăşoară activitatea la instituţiile de învăţământ din localitate şi care, în anul şcolar 2011-2012 au pregătit elevi ce au obţinut rezultate deosebite la olimpiade locale şi judeţene.
Ca şi în anii precedenţi, profesorii vor primi, în cadru festiv, diplome, flori, precum şi premii în bani, în valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. Atmosfera va fi întreţinută de grupul de umor „VOUĂ”!
Este de menţionat faptul că, în cadrul primei ediţii, în anul 2004, au fost recompensaţi 25 de dascăli, pentru 65 de premii obţinute de elevi, iar anul acesta, la cea de-a X-a ediţie, vor fi premiate 44 de cadre didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor olimpici, cu 393 de premii obţinute la olimpiadele judeţene şi naţionale. În cele zece ediţii au fost premiate 376 de cadre didactice pentru 1847 de elevi distinşi la olimpiade.
Adriana Vâjeu

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co