Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Momente de umor cu grupul „VOUĂ” la Buşteni

BIP_6438-a44 de cadre didactice din Buşteni au fost recompensate joi, 7 martie 2013, la Hotelul Alexandros, unde s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a „Zilei Cadrului Didactic.
În deschiderea evenimentului şi-a făcut apariţia grupul „VOUĂ”, care a întreţinut atmosfera cu momente de umor şi parodii muzicale.
Ca şi în anii anteriori, profesorii au primit, în cadru festiv, diplome, flori, precum şi premii în bani, în valoare totală de aproximativ 24.000 de lei. La rândul său, primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, a primit din partea cadrelor didactice din localitate, o diplomă de excelenţă.
În cadrul primei ediţii, în anul 2004, au fost recompensaţi 25 de dascăli, pentru 65 de premii obţinute de elevi, iar anul acesta, la cea de-a X-a ediţie, au fost premiate 44 de cadre didactice care s-au implicat în pregătirea elevilor olimpici, cu 393 de premii obţinute la olimpiadele judeţene şi naţionale. În cele zece ediţii au fost premiate 376 de cadre didactice pentru 1847 de elevi distinşi la olimpiade.
Prezent la aproape toate ediţiile, invitatul de onoare, inspectorul şcolar judeţean Nicolae Angelescu a ţinut să evidenţieze importanţa manifestării: „Este o mare bucurie pentru mine să pot să fiu astăzi alături de dumneavoastră. Ceea ce s-a întâmplat acum zece ani este un lucru extrem de important, este un exemplu demn de urmat, care ar trebui să se întâmple şi în multe alte localităţi.”
Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, a menţionat următoarele: „Ziua Cadrului Didactic a ajuns la cea de-a zecea ediţie, o ediţie jubiliară, emoţionantă, care, prin suportul Consiliului local, s-a transformat într-o tradiţie pentru Buşteni. Este extraordinar faptul că profesorii au crescut calitatea procesului educativ, obţinând, de la an la an, tot mai multe premii la olimpiade judeţene.”
Au fost prezenţi la sărbătoarea dascălilor şi viceprimarul oraşului, Nae Savel, administratorul public al Primăriei Buşteni, Marian Ilie, precum şi câţiva reprezentanţi ai Consiliului local Buşteni.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co