Actualitate

Fugarul a fost prins

Conducătorul auto care în urmă cu aproximativ zece zile a fugit de la locul faptei după ce a comis un accident în Ploiești, în care au fost rănite zece persoane, a fost prins de polițiști.

Părea că uitase de incidentul petrecut în cartierul Mihai Bravu și plecase pe Litoral, la Eforie Nord. A fost dat în urmărire și în consemn la frontieră și, în cele din urmă, a fost ridicat din locuința unor cunoscuți și dus, joia trecută, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Bărbatul are 23 de ani, este din satul Ploieștiori, comuna Blejoi, și nu are permis de conducere. În timpul cercetărilor, le-a spus polițiștilor că a fugit de la locul faptei de teama consecințelor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspectorul Daniel Radu.
Rău de fel
În cazul tănărului se pare că, într-adevăr, năravul din fire nu are lecuire. El a mai fost prins de oamenii legii conducând fără permis, dar consecințele nu au fost asemănătoare celor accidentului produs pe 25 iulie, la capătul străzii Roșiori din Ploiești. Tânărul, aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Italia, a intrat în intersecție fără să oprească la Stop. Astfel a lovit un microbuz și o altă mașina cărora trebuia să le acorde prioritate. Microbuzul, plin cu pasageri, s-a răsturnat și, în total, din toate mașinile implicate zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.
Dacă va fi găsit vinovat pentru conducere fără permis, fuga de la
locul accidentului și vătămare corporală, tânărul riscă să primească o
pedeapsă de până la cinci ani de închisoare. A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co