Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Fotbal prahovean

Derbiul Ploieştiului s-a terminat la egalitate
Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti 1-1 (1-1)
Stadion: Astra. Spectatori: 1200
Au marcat: Lucian Goian(min.32)-pentru Astra şi Opriţa(min.13, din penalti)-pentru Petrolul.
Astra: Silviu Lung jr. – Mihalache, Găman, Lucian Goian, Junior Morais, Strătilă (min.85 Rusu), Takayouki Seto, N Doye, Băjenaru (min.74 Ţigănaşu), Stan (min.52 Tigoianu), Fatai.
Petrolul: Zimmermann – Petrovic, Sipovic, Melinte, Pompiliu Stoica, Stojmirovic (min.74 Roman), Enescu, Buhuşi (min.57 Florentin Dumitru), Bărbulescu, Opriţa, Komazek (min.68 Vali Negru).
Au arbitrat: Alexandru Deaconu – la centru, ajutat de asistentii Iulian Radu (ambii din Bucureşti) şi Florin Păunescu (Rm. Vâlcea). Rezervă: Adrian Stănescu (Popeşti-Leordeni).
Observatori FRF: Mircea C. Ionescu, Gheorghe Moise şi Valentin Alexandru.
Declaraţiile celor doi antrenori:
Proaspăt întors la Astra, Tibor Selymes s-a arătat dezamăgit de rezultat. El a evitat să discute cu jurnaliştii despre modul în care au decurs negocierile pentru întoarcerea sa la echipă. „Ştiam că ne aşteptă un meci foarte greu, pentru că este o echipă care se aglomerează foarte bine. Nu pot să fiu bucuros. Sper să facem treabă bună, avem o perioadă de pauză de două săptămâni în care să ne pregătim. Lotul este foarte bun, din păcate nu jucăm ce discutăm. E un lot mult mai bun decât ce am avut eu la Târgu Mureş“, a declarat Selymes.
De partea cealaltă, Valeriu Răchită s-a arătat în continuare afectat de incidentele de la meciul cu Steaua. „Este un punct câştigat în deplasare pe terenul unei echipe bune. Noi ne dorim să câştigăm toate meciurile, şi aşa, la old boys, cum jucăm noi. Ce s-a întâmplat în această săptămână m-a mâhnit. Am văzut foarte multe comentarii, făcute inclusiv de oameni care au bătut suporteri sau arbitri. Mi-am propus, în aceste două săptămâni, să le răspund celor care au spus neadevăruri despre club şi despre mine“, a declarat managerul Petrolului.
Sancţiuni dictate după partida Petrolul – Steaua
Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină a LPF a dezbătut pe marginea incidentelor grave, fără precedent, care au dus la întreruperea partidei Petrolul – Steaua, de duminică cealaltă. Vă reamintesc, că în minutul 45 al acelui joc, la scorul de 1-0 pentru Steaua, înaintea executării unei lovituri de pedeapsă, un spectator a intrat pe teren şi l-a lovit pe Galamaz, după care Martinovic şi Stanca, ambii de la Steaua, fiind eliminaţi după ce l-au lovit la rândul lor pe agresor. Penalty-ul a fost transformat, apoi Tătăruşanu a a fost rănit de la o petardă şi, după minute bune de parlamentări, s-a decis întreruperea temporară, apoi definitivă, a jocului.
Comisia de Disciplină a LPF a decis:
–  clubul Petrolul va juca 6 etape fără spectatori şi va fi amendat cu 60.000 lei;
–  rezultatul se stabileşte Petrolul – Steaua 0-3;
–  jucătorii Martinovic şi Stanca sunt scoşi din cauză şi nu sunt sancţionaţi, apreciindu-se că au acţionat în scopul prevenirii incidentelor şi pentru a-şi apăra colegii.

Liga A Prahova
Echipa lui „Mara” îşi continuă marşul triumfal
Unirea Câmpina – CS Vispeşti Blejoi 2-0 (2-0)
Stadionul Rafinăriei din Câmpina. Spectatori: peste 300
Autorii golurilor: Nichifor (min.3) şi Bica (min.29).
Unirea: Daniel Şandru – Stoica, Bogdan Şandru, Neagu (cpt), Zecheru, Cernea (min.80 Ungureanu), Lambă (88 Coman), Bărăgan, Filip, Nichifor (min.70 Dorişor), Bica (min.88 Burlacu). Director tehnic: Ion Coco Cojocaru. Antrenori: Costin Plăvache (principal) şi Marius Pălănceanu (secund).
CS Vispeşti: Manea – Năescu (min.74 Kamara), Popa, Bogdan Onuţ (cpt), Pintilie,  Ovidiu Gheorghe (min.46 Florin Gheorghe), Cristi Vlad, Secreţeanu, Catană, Bridinel, Decebal Nae.
Director tehnic: Aurel Joe Panait . Antrenor : Victor Roşca.
Brigada de arbitrii: Ovidiu Oprea – la centru, Ionuţ Necula şi Robert Nuţu – asistenţi (toţi din Ploieşti).
Observator AJF: Constantin Safta (Iordăcheanu).
După un prim derby, contra concitadinei CSM, încheiat nedecis, marţea trecută a avut loc al doilea examen consecutiv pentru liderul primului eşalon judeţean, Unirea Câmpina, a fost trăit la intensitate maximă, atât în teren, de jucători, cât şi în tribune, de conducători şi staff-ul tehnico-administrativ.
Faţă de precedenta dispută, partida dintre Unirea Câmpina şi CS Vispeşti Blejoi a fost mult peste fotbalul practicat la nivel judeţean, observându-se experienţa unor jucători ce au evoluat în primele trei ligi ale fotbalului românesc, chiar şi pe prima scenă. “Uniriştii” au început puternic acest duel şi au depăşit cu uşurinţă defensiva oaspeţilor, Bica şi Nichifor trecând cu multă uşurinţă de experimentatul Bogdan Onuţ şi Popa, iar la primul atac, în minutul 3, Nichifor a pivotat pe lângă Onuţ şi a şutat la colţul lung de la 10 metri deschizând scorul. Soarta jocului a fost pecetluită în primele 30 de minute când liderul a marcat de două ori, avantajul fiind mărit de reuşita lui Bica, la pasa genială a lui Bărăgan, în minutul 29, speculând spaţiile lăsate libere din centrul defensivei oaspeţilor.
Repriza secundă a fost ceva mai „agitată”, oaspeţii dând dovadă de iritare pe măsură ce timpul se scurgea în defavoarea lor, în vreme ce câmpinenii au fost exasperaţi de unele decizii ale arbitrului Ovidiu Oprea, dar victoria obţinută în faţa unui adversar tenace a fost mult mai de preţ, jucătorii, tehnicienii şi sponsorii echipei Unirea bucurându-se la marginea terenului, încingând şi o horă, iar „Mara” a fost aruncat în aer de jucătorii formaţiei sale, în semn de recunoştinţă şi respect.
Progresul Drăgăneşti – Unirea Câmpina 1-3
Liderul primului esalon prahovean a avut de sustinut la finele acestei săptămâni un alt examen dificil, la Drăgăneşti, în faţa echipei locale care îşi apără bine avantajul terenului propriu. După egalul pe terenul CSM-ului şi victoria în faţa rivalei la fotoliul de lider, Vispeşti Blejoi, Unirea a avut al treilea examen greu pe care l-a câştigat cu 3-1 după ce a condus la un scor de neprezentare. Cel mai bun jucător de pe teren a fost mijlocaşul „uniriştilor” Filip care a deschis seria golurilor câmpinene în primul mitan urmat de reuşita lui Bărăgan şi de Nichifor în repriza secundă. Pe final jocului, gazdele au marcat golul de onoare.
Antrenorii formaţiei Unirea, Costin Plăvache şi Marius Pălănceanu, au jucat la Drăgăneşti cu formula: Daniel Şandru – Andrei Stoica, Neagu, Bogdan Şandru, Zecheru, Cernea, Bărăgan, Lambă, Filip, Nichifor, Bica. Au mai fost introduşi: Dorişor, Ungureanu, Burlacu şi Daniel Ciobotaru.
Astra III Ploieşti – CSM Câmpina 2-4(2-2)
CSM Câmpina s-a pregătit pentru o deplasare grea în faţa unui „satelit” al Astrei Ploieşti, „întărit” cu zece jucători de la celălalt „satelit” din Giurgiu. Chiar şi în aceste condiţii, CSM-ul a făcut un meci foarte bun, a deschis scorul prin Budileanu, în minutul 9, şi chiar dacă s-a văzut egalată şi apoi condusă, prin golurile semnate de Burlacu (min. 27) şi Gafiţa (min. 31), a revenit pe tabela de marcaj până la pauză, prin acelaşi Budileanu(min.37).
În repriza secundă, câmpinenii au marcat de două ori prin Georgian Radu (min. 57) şi Stroe (min. 78), obţinând o victorie importantă. Antrenorul Ion Burchi a utilizat următorul 11: Boşilcă – Gânju, Safta, Georgian Radu, A. Burchi, Ilioiu, Stroe, Budileanu, Zăpodean, Marius Mihai, Olteanu. Au mai evoluat: Negoiasă, Negreanu, Vintilă şi Dârstaru.
CSM Câmpina – Petrolul II Ploieşti 7-1(2-0)
Stadionul „Poiana” din Câmpina. Spectatori: peste 150.
Autorii golurilor: Ilioiu(min. 23), Negreanu (min.29), Zăpodean (min.52), Georgian Radu (min.59), Vintilă (min.67), Stroe (min.73 si 90+2) – pentru gazde, Iordache (min.90) – pentru oaspeti.
CSM: Boşilcă – Safta, Georgian Radu, Gânju (cpt), A. Burchi, Stroe, Budileanu, Ilioiu (min.53 Dârstaru), Zăpodean (min.53 Negoiasă), Negreanu (min.62 Vintilă), Marius Mihai (min.57 Hromei). Antrenori: Ion Burchi (principal) si Robert Stoica (secund).
Petrolul II: Marinică – Tănase, Dumitrache, Barbu, Buşu, Anton (min.57 Chivu), Popescu (cpt), Vâlcu (min.53 Jipa), Petculescu (min.67 Neagu), Iordache, A. Ilie (min.46 A. Tudor).
Antrenori: Adrian Toader (principal) şi Petrică Butufei (secund).
A condus acest joc o brigadă de arbitrii compusă din: Alin Gheorghe – la centru, ajutat de asistenţii Cristian Gyorgy şi Andreea Popa (toţi din Ploieşti).
Observator AJF: Silviu Pantilimonescu (Ploieşti).
Întâlnirea cu „satelitul” Petrolului a prilejuit CSM-ului un adevărat recital, elevii lui Burchi înscriind 7 ori şi nu ar fi primit nici un gol dacă nu ar fi fost gafa din final a arbitrului Alin Gheorghe.
Celelalte rezultate ale etapei a XIV-a :
CS Băneşti – Unirea Urlaţi 1-0
CS Vispeşti Blejoi – Astra III Ploieşti 4-0
AFC Brebu – Dero Ploieşti 2-0
Carpaţi Mefin Sinaia – Chimia II Vadu Săpat 2-1
CS Păuleşti – Caraimanul Buşteni 4-0
Avântul Măneciu – Petrolistul Boldeşti 1-2(!!!)
Tinereţea Izvoarele – CS Ceptura 0-2
Clasamentul arată astfel :
1. Unirea Câmpina 14 13 1 0 38-3 40
2. CSM Câmpina 14 10 2 2 45-12 32
3. CS Vispeşti Blejoi 14 9 4 1 37-11 31
4. Avântul Măneciu 14 9 3 2 39-14 30
5. Petrolistul Boldeşti 14 9 0 5 32-16 27
6. Astra III Ploieşti 14 8 0 5 27-22 27
7. CS Păuleşti 14 7 4 3 39-21 25
8. Progresul Drăgăneşti 14 7 0 7 38-21 21
9. CS Ceptura 14 6 3 5 27-16 21
10. Unirea Urlaţi 14 6 1 7 19-29 19
11. CS Băneşti 14 5 2 7 22-34 17
12. Petrolul II Ploieşti 14 5 1 8 15-24 16
13. AFC Brebu 14 4 2 8 17-29 14
14. Caraimanul Buşteni 14 4 2 8 10-26 14
15. Carpaţi Mefin Sinaia 14 3 2 9 11-51 11
16. Tinereţea Izvoarele 14 3 1 10 14-42 10
17. Dero Ploieşti 14 2 0 12 8-43 6
18. Chimia II Vadu Săpat 14 1 0 13 9-33 3
Etapa viitoare(a XV-a) :
Vineri, 11 noiembrie, ora 14.00
Petrolul II Ploieşti – CS Vispeşti Blejoi
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 11.00
Petrolistul Boldeşti – Carpaţi Mefin Sinaia
Caraimanul Buşteni – Avântul Măneciu
Unirea Câmpina – AFC Brebu
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 14.00
Chimia II Vadu Săpat – CS Băneşti
Duminică, 13 noiembrie, ora 11.00
Dero Ploieşti – CS Păuleşti
Unirea Urlaţi – Tinereţea Izvoarele
Astra III Ploieşti – Progresul Drăgăneşti
Marţi, 15 noiembrie, ora 14.00
CS Ceptura – CSM Câmpina

Liga a III-a, Seria a III-a – etapa a XII-a
Chimia Brazi – Viitorul Domneşti 0-0
CSO Plopeni – Dunarea Turris  1-1 (0-1)
Au marcat: Puchea (88)/R. Badea (18).
Prahova Tomsani – CS Buftea  1-0 (0-0)
A marcat: Banu (50).
Concordia II Chiajna – Conpet Ploieşti 3-1 (1-1)
Au marcat: Crăciun (min.39), Militaru (min.48) şi Neagu (min.90+2)-pentru gazde, Badea (min.36)-pentru oaspeţi.
Urban Titu – Argeşul Mihăileşti 6-0 (1-0)
Inter Clinceni – FCM Alexandria 1-0 (0-0)
AFC Filipeştii de Pădure şi Sportul Studentesc II au stat pentru că Rapid Clejani şi Atletic Fieni s-au retras din campionat.
Clasamentul se prezintă astfel :
1.CS Buftea 11 7 3 1 23-10 24p.
2.ACS Urban Titu 10 7 1 2 20-8 22p.
3.Chimia Brazi 10 5 3 2 20-9 18p.
4.Conpet Ploieşti 10 5 3 2 15-8 18p.
5.Concordia II Chiajna 11 5 2 3 21-13 17p.
6.Turris Turnu Măgurele 11 4 5 2 14-7 17p.
7.CSO Plopeni 10 5 1 4 19-14 16p.
8.Inter Clinceni 10 5 0 5 11-18 15p.
9.Viitorul Domneşti 11 4 2 5 9-14 14p.
10.FCM Alexandria 11 3 3 5 13-16 12p.
11.Prahova Tomşani 11 3 1 7 11-15 10p.
12.AFC Filipeştii de Pădure 10 2 2 6 11-20 8p.
13.Argeşul Mihăileşti 11 1 4 6 17-30 7p.
14. Sportul Studenţesc II 10 2 0 8 6-28 6p.
Etapa a XIII-a (11 noiembrie): Conpet Ploiesti – Chimia Brazi, AFC Filipesti – Inter Clinceni, Viitorul Domnesti – CSO Plopeni, CS Buftea – Concordia Chiajna II, Dunarea Turris – Urban Titu, FCM Alexandria – Sportul II. Prahova Tomsani si Argesul Mihailesti stau. Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co